Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf € 33 kaartjes | Wanderu (2022)

Laagste prijzen

We werken samen met de beste bus- en treinvervoerders om u de beste deals te bieden.

Geen Wanderu servicekosten

Zonder extra kosten, wij maken het je makkelijk je kaartjes te boeken.

Beste reismogelijkheden

We helpen je de beste bus- en treinkaartjes te vinden op één plek.

Bus dienstregeling van Baltimore naar Dover

Vind goedkope huurauto'sVind de beste huurauto deals.

Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (1)Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (2)

from€30,14

Overzicht

Er gaat dagelijks één bus van Baltimore naar Dover. Busreizen van Baltimore naar Dover duren gemiddeld ongeveer 5 uur en 40 minuten, maar afhankelijk van de verkeersomstandigheden komen sommige bussen eerder of later aan.

Afstand59 mijl (95 km)
Snelste tijd5h 40m
Goedkoopste prijs€33,16
Meest frequente dienstGreyhound
Buslijnen1

Welke busmaatschappijen rijden van Baltimore naar Dover?

Er is één intercity busmaatschappij beschikbaar om te raadplegen en te boeken op Wanderu die van Baltimore naar Dover rijdt. Greyhound is momenteel de enige maatschappij die momenteel bustransport aanbiedt om te raadplegen en te boeken. Meestal rijdt de bus één keer per dag.

BusReizen per dagGem. TijdGem. Prijs
Greyhound15h 40m€33,16
  • Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (3)

    Greyhound

    Greyhound is de grootste internationale busmaatschappij in de Verenigde Staten en biedt goedkope, veilige en betrouwbare diensten aan door het hele land. Greyhound is een begrip geworden, jaarlijks transporteren ze meer dan 16 miljoen passagiers naar meer dan 2400 bestemmingen. Greyhound biedt dagelijks 1 busdiensten aan van Baltimore naar Dover, de reisduur is ongeveer 5 uur en 40 minuten. Buskaartjes voor Greyhound diensten naar Dover zijn meestal te koop vanaf €33.

Is het tijdens de COVID-19 pandemie veilig om met de bus van Baltimore naar Dover te reizen?

Onze buspartners hebben beleid geïmplementeerd om jou veilig en gezond te houden tijdens de COVID-19 pandemie. Van het verminderen van de capaciteit per voertuig, tot het verbeteren van de schoonmaakprotocollen en het upgraden van luchtfilters, busvervoerders zijn toegewijd om te zorgen voor een veilige omgeving. Voor gedetailleerde informatie over wat elke maatschappij doet om hun vloot veilig te houden voor reizen, klik hier.

Hoewel maskers niet meer verplicht zijn in het openbaar vervoer, staan we achter de richtlijnen van het CDC die reizigers aanmoedigt om een masker over hun neus en mond te dragen in de bus of op het station.

Bezoek alsjeblieft onze COVID-19 reisgids voor meer informatie over het beleid van alle vervoerders en de laatste reisadviezen die gegeven zijn door alle staten in de V.S., Canadese provincies en Europese landen.

Hoelang is de busrit van Baltimore naar Dover?

De bus doet er gemiddeld 5 uur en 40 minuten over om de 95 km van Baltimore naar Dover af te leggen. Het is zeker een wat langere rit, dus zorg dat je comfortabel bent op deze lange reis. Onthoud dat jouw bus, afhankelijk van de verkeersdrukte, eerder of later kan aankomen dan gepland.

Wat is de drukste dag om met de bus te reizen?

Reizen variëren sterk voor busritten van Baltimore to Dover.

Hoe laat vertrekken de vroegste en laatste bussen uit Baltimore?

Er rijdt doorgaans maar één bus per dag van Baltimore naar Dover. Deze vertrekt dagelijks op het station van Baltimore om 17:00. De tijden kunnen afwijken op bepaalde data dus zoek zeker op Wanderu voor de laatste actuele informatie.

Hoeveel dagelijkse bussen gaan er?

Er rijdt doorgaans maar één bus per dag van Baltimore naar Dover. Er is echter geen rechtstreekse bus, je zal tijdens de rit dus moeten overstappen op een andere bus.

Wil je meer reisopties? Overweeg om de trein van Baltimore naar Dover te nemen; kaartjes zijn te koop vanaf €60,28.

(Video) CS50 2015 - Week 0

Stadsinformatie

Baltimore

Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (4)Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (5)Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (6)

Baltimore is een zeehaven in Maryland en is het meest bekend vanwege zijn crab cakes en de baseball legende Babe Ruth. Er is genoeg te zien in Charm City, je zult "Good Morning, Baltimore" zingen zodra je alle bezienswaardigheden en activiteiten ervaart die deze eigenzinnige stad te bieden heeft.

Een aantal van de meest indrukwekkende attracties zijn gelegen rond de Inner Harbor. Deze schilderachtige haven ligt vol met historische schepen, sommige zelfs uit de tijd van de Civil War, zoals de USS Constellation. Naast winkels en restaurants vind je in Inner Harbor eveneens het National Aquarium, het Maryland Science Center en verschillende gelegenheden waar je van live muziek kunt genieten. Kijk uit over de haven vanaf de top van Federal Hill Park of, als je liever het uitzicht wilt zien dat "The Star Spangled Banner" heeft geïnspireerd, ga naar Fort McHenry, bekend vanwege zijn rol in de Oorlog van 1812.

Baltimore is een van de haltes langs de door Wanderu aanbevolen oostkust wijntour, maar je hoeft je geen zorgen te maken over de rekening; Baltimore is gelukkig ook een van de goedkoopste steden in de V.S. voor drank, het goedkoopste flesje bier is al te koop voor slechts $1,42. Geniet van je bier of wijntje langs de Avenue in Hampden, een buurt vol hippe bars, restaurants en boetieks.

Ben je klaar om je Baltimore avontuur te plannen? De talloze bus- en treinopties zorgen ervoor dat Baltimore makkelijk en betaalbaar bereikbaar is, en Baltimore-Washington Airport biedt niet alleen honderden vluchten per dag, het is ook een van de beste vliegvelden om te eten in de V.S.

Dover

Als de hoofdstad van Delaware, biedt Dover een overvloed aan bezienswaardigheden en attracties om toeristen te vermaken! Toeristen die geïnteresseerd zijn in het erfgoed van de stad (en Amerikaanse geschiedenis in zijn algemeenheid) zouden een bezoekje moeten brengen aan het Delaware Agricultural Museum & Village, die artefacten en voorwerpen tentoonstelt met grote culturele betekenis voor de agrarische geschiedenis van de staat. Je zou ook het John Dickinson Plantation kunnen bezoeken om meer te leren over één van de originele grondleggers van de V.S. Voor wat buitenactiviteiten, neem je een kijkje bij de lokale Amish gemeenschap, waar je lokale bewoners kunt ontmoeten en genieten van het schitterende uitzicht.

Dover heeft een eclectische culinaire sector met meer dan genoeg keuze aan verschillende smaken. Vincenzo's Pizzeria & Gelato is een populaire plek met heerlijke Italiaanse gerechten en fantastische huiswijnen die daar bij passen. Als je meer houdt van bier, dan is de Fordham & Dominion Brewing Company een geweldige optie!

Dover is een halte op meerdere bus- en treinroutes, van vervoerders zoals Amtrak, Greyhound, SprinterBus en OurBus. Reizigers die per vliegtuig komen, gaan meestal via het vliegveld in het nabijgelegen Wilmington, of pakken de bus vanaf het vliegveld in Philadelphia of gaan vanaf Baltimore naar Dover.

Stationsinformatie

Waarvandaan vertrekt de bus in Baltimore?

Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (10)

Afbeelding door: STV Incorporated

Voornaamste vertrekstation: Bus Terminal - 2110 Haines St

Het busstation, gelegen op 2110 Haines St, is het voornaamste busstation in Baltimore. Het station werd geopend in 2016 en dient als belangrijkste halte in het centrum van Baltimore voor de twee grootste busmaatschappijen die ritten van en naar de stad aanbieden - Greyhound en Peter Pan Bus Lines. Er rijdt slechts een busdienst van Baltimore´s openbare vervoersnetwerk naar het station. Maar er is ook een verbinding beschikbaar naar de Universiteit van Maryland, het Baltimore County bussysteem. Omdat er in de buurt van de Baltimore Bus Terminal niet veel eetgelegenheden zijn, raden we je aan om een broodje mee te nemen als je denkt dat je honger zou kunnen krijgen tijdens jouw reis.

Alle busstations in Baltimore:

  • Bus Terminal - 2110 Haines St

Waar komt de bus aan in Dover?

Voornaamste aankomststation: 7-Eleven Parking Lot - 654 N Dupont Hwy

Bussen van Greyhound naar Dover stoppen bij de 7-Eleven naast de Dupont Highway en vlakbij Silver Lake. Gezien dit een halte aan de weg is, is er geen apart stationsgebouw. Maar je kunt op jouw bus wachten in de 7-Eleven, en ook meteen wat snacks kopen voor onderweg. Als je in Dover aankomt met de bus, dan ligt deze uitstaphalte maar enkele stappen verwijderd van een handjevol hotels en restaurants die aan beide zijdes liggen van de Dupont Highway.

Busstations in Dover:

  • 7-Eleven Parking Lot - 654 N Dupont Hwy

Wil je ook een kaartje kopen voor de terugweg van Dover naar Baltimore?

Zoek Buskaartjes

Bus van Baltimore naar Dover - Kaartjes vanaf €33 kaartjes | Wanderu (11)

Wanderu is de simpelste manier om bus- en treinreizen te boeken.

Door een snelle zoekopdracht via Wanderu kan je de dienstregelingen en prijzen van honderden reisorganisaties voor bus- en treinreizen vergelijken, zo vind je op één plek de reis die het best bij jouw wensen past. Wanderu´s simpele betaalproces maakt het makkelijk om, zonder gedoe en zonder bijkomende kosten, de goedkoopste bus- en treinkaartjes te boeken. Bovendien is Wanderu een officiële partner van alle belangrijke bus- en spoormaatschappijen, we bieden altijd de beste aanbiedingen voor bus- en treinreizen.

Boek onderweg bussen, treinen en vluchten met de Wanderu-app.

Download onze app en grijp de beste reisaanbiedingen in Noord-Amerika en Europa.Leer meer

iPhone

Android

Beschikbaar voor iOS en Android

Top Articles

Latest Posts

Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated: 12/04/2022

Views: 5893

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.